Vakna!

Hej.

Du och många andra har börjat vakna upp, du är ej ensam. Det är ingen slump att du hamnade på denna sida.

Oberoende om du befinner dig slumrandes i vardagens kugghjul eller om du börjar vakna till verklighetens riktiga medvetande, eller börjat inse hur det nuvarande systemet med dess “Företagsekonomi” tagit vår värld som gisslan så har de flesta av oss börjat uppmärksamma vår sinande privatekonomi och den politiska cirkus som råder. Systemet och den rådande samhällsstrukturen har börjat uppmärksammas på ett sätt som de styrande egentligen inte vill .

Den sociala ingenjörskonstens mål, att förvandla folk till lydande agenter och försvarare av systemet har varit lyckad. Dock har ett ökat missnöje och lidande gjort att vi börjat söka svar.

Tro det eller ej men gräsrotsorganisationer och oberoende rörelser världen över har börjat samarbeta decentraliserat och med bibehållen integritet i fokus. Människor över hela världen organiserar sig för att på ett fridfullt vis göra motstånd mot de restriktioner vår frihet börjat möta. Syftet är att skapa hälsosamma och progressiva alternativ till den “vinst-före-moral” modell som i dagsläget infiltrerat vår ekonomi, politik, medicin, entreprenörskap och filosofiska institutioner.

Den rådande eliten blir gång på gång påkommen med diverse korruptionsskandaler och falska företeelser. Propagandaförsöken blir mer och mer genomskinliga att vem som helst nu börjat inse att allt endast är en stor och kostsam lögn. De stora företagen, den politiska eliten och de stora rika mäktiga familjerna representerar inte den stora massan. De går inte oss tillmötes på något plan, bara tanken att de skulle göra det är absurd.

Det är just detta uppvaknande där massan i högre och högre utsträckning börjar uppmärksamma den absurda verklighet vi blivit programmerade med som makten och eliten inte vill ska sprida sig. Samtidigt blir övertalningsförsöken mer och mer desperata och misstagen fler och fler. Gång på gång visar de prov på att de faktiskt inte är så mäktiga som de försöker få oss att tro att det är, trots deras ekonomiska och informations-monopol. De verkar smått inse att det inte går att stoppa det globala uppvaknandet, paradigmskiftet hos det kollektiva medvetandet är oundvikligt.

Tiden är kommen, men det kommer inte att bli lätt. Denna “skuggregering” kontrollerar fortfarande systemet in i sista vrå. Vi kan lätt förundras och skämmas över att vi har tillåtit detta att ske, men samtidigt så kan vi även se detta som en del av den evolutionära process vi alla just nu erfar.

Som tur är finns det hopp. Människor runt om i världen har tack vare internet börjat vakna upp tillsammans och börjat inse att vi lever i ett mentalsjukhus. Eliten och de som tror sig äga världen börjar bli mer och mer desperata samtidigt som illusionen blir tydligare och tydligare. Vi, folket har börjat vakna upp ur vår dvala, det händer då och då….

Är du villig att sprida budskapet? Det är endast om fler och fler börjar tänka annorlunda som ett paradigmskifte kan uppstå. Skriv av dig här. Så fröet av frihet.

Advertisements

2 thoughts on “Vakna!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s